شما این محصولات را انتخاب کرده اید

سبد خرید

شناسه پست: 3205
بازدید: 627

سرفیس چیست ؟

مایکروسافت سرفیس (Microsoft Surface) به خانواده ای از محصولات شرکت مایکروسافت گفته می شود در بر گیرنده ابزار های تکنولوژی گوناگونی هستند. در حقیقت مایکروسافت سرفیس از تبلت و کامپیوترهای شخصی تا کامپیوتر های هوشمند سازمانی (تخته هوشمند) را در بر می گیرد. توسعه و طراحی این محصولات توسط شرکت مایکروسافت بودهو به کمک شرکت تایوانی پگاترون (Pegatron) تولید و روانه بازار میشوند. تمامی محصولاتی نسل جدید Microsoft Surface از قابلیت صفحات نمایش لمسی برخوردار هستند.

 

Microsoft Surface

انواع سرفیس

از آنجایی که محصولات مایکروسافت سرفیس از تبلت و کامپیوترهای شخصی تا کامپیوتر های هوشمند سازمانی (تخته هوشمند) را در بر می گیرد، سرفیس مایکروسافت دارای خانواده بزرگی بوده و از 8 گروه تشکیل می شوند.در زیر به بررسی و توضیح هر یک از این گروه ها می پردازیم.

 

تبلت های هیبریدی «سرفیس»

گروه اول که با نام تبلت های هیبریدی «سرفیس» شناخته می شوند. در کنار سیستم به همراه لوازم جانبی اختیاری به فروش می رسند. در این مدل از تبلت ها، صفحه کلید جدا شونده و قلم استایلوس جز لوازم اختیاری اسن که با توجه به کاربر و سلیقه ای که دارید می توانید اقدام به خرید آن ها به صورت مجزا کنید. شایان ذکر است که آخرین مدل از این سری یعنی Surface Go مجهز به پردازنده Intel Pentium Gold 4415Y می باشد.

 

تبلت های هیبریدی «سرفیس پرو»

تبلت های هیبریدی «سرفیس پرو» نیز، دسته دیگری از خانواده سورفیت هستند. این تبلت ها از امکانات مشابه با تبلت های هیبریدی «سرفیس» برخوردارند و تنها تفاوت آن ها در سیستم و کانفیگ می باشد. در حقیقت سیستم و کانفیگ این دسته بسیار قوی تر و با قدرت تر از تبلت های هیبریدی «سرفیس» می باشند. شایان ذکر است که بدانید، مدل اخیر از این سری Surface Pro 7 با پردازنده نسل دهم اینتل به بازار عرضه شده است.

 

لپ تاپ «سرفیس لپ تاپ»

لپ تاپ «سرفیس لپ تاپ»از دیگر عضو خانواده سورفیس مایکروسافت می باشند. این لپ تاپ با اندازه صفحه نمایش 13.5 اینچ و 15 اینچی، طراحی شده است که افراد با در نظر گرفتن شرایط خود اقدام به خریداری مدلی با صفحه نمایش مناسب باشند. همچنین از زمان عرضه سرفیس لپ تاپ 2، این سری مجهز به ویندوز 10 پرو شده است در حالی که مدل های اولیه با ویندوز 10 اس عرضه شده بودند.

بیشتر بخوانید
انواع هارد های لپ تاپ و ویژگی های آن ها

 

 

لپ تاپ «سرفیس بوک»

از دیگر وسایل الکترونیکی، خانواده سورفیس مایکروسافت، می توان به لپ تاپ «سرفیس بوک» اشاره کرد. این لپ تاپ از یک صفحه نمایش جدا شونده و تبدیل به تبلت مستقل برخوردار است که برای بسیاری از افراد یک ویژگی جذاب و کاربردی محسوب مب شود. همچنین این مدل با برحورداری از سخت افزار متنوع و امکان انتخاب پردازنده گرافیکی مستقل دارای محبوبیت و مقبولیت بالایی در بازار است.

 

کامپیوتر رومیزی بدون کیس «سرفیس استودیو»

کامپیوتر رومیزی بدون کیس «سرفیس استودیو»، یک کامپیوتر all-in-one 28 اینچی است.که قطعات سخت افزاری آن، داخل این مانیتور تعبیه شده اند. این مانیتور ها به دلیل صفحه نمایش بزرگی که دارند، و البته جای بسیار کمتری نسبت به کیس های خانگی می گیرند بسیار محبوب هستند. امام قابل ذکر است که قیمت آن ها کمی از لپ تاپ ها و کامپیوتر های خانگی هم رده، بالاتر است.

 

کامپیوتر سازمانی «سرفیس هاب»

کامپیوتر سازمانی «سرفیس هاب» که از اعضای خانواده سورفیس مود می باشند، طراحی و کاربردی همچون کامپیوتر رومیزی بدون کیس «سرفیس استودیو» دارند. یعنی از یک صفحه نمایش بزرگ و لمسی تعاملی برخوردار بوده و تمامی قطعات سخت افزاری درون همان مانیتور تعبیه شده است.

 

«سرفیس نئو»

«سرفیس نئو»، مصول آتی مایکروسافت می باشد، این مدل ، دستگاهی متشکل از دو صفحه نمایش 9 اینچی در هر دو وجه است. بنا به طراحی چشم نواز و کاربردی که دارد، نزد بسیاری از افراد بسیار محبوب می باشد.

 

گوشی با نمایشگر دوگانه مایکروسافت «سرفیس دوئو»

برخی مدل های سرفیس دوئو مجهز به سیستم عامل اندروید بوده و به تازگی روانه بازار شده است.

 

مایکروسافت سرفیس

 

بررسی بیشتر و مشخصات فنی برخی از محبوب ترین سرفیس مایکروسافت:

 

بیشتر بخوانید
رتبه بندی برند های لپ تاپ در سال 2020

سرفیس بوک

مایکروسافت اولین بار لپ تاپ تبدیل شونده سرفیس بوک را ماه اکتبر سال 2015 معرفی کرد. این اولین محصول مایکروسافت بود که به جای تبلت با عنوان لپ تاپ عرضه شد. از مهم ترین و خاص ترین ویژگی های این سری ماژول گرافیک مستقل بود، چرا که مانند کیبورد به لپ تاپ متصل شده و در هنگام جداسازی سیستم به طور اتوماتیک به استفاده از پردازنده گرافیکی داخلی اینتل سوئیچ می کند.این قابلیت باعث تحسین بسیاری از منتقدین و مردم در زمان خود بود. و شروع کننده انقلابی در طراحی های بعدی به حساب می آمد.
در اکتبر 2017 نسل دوم معرفی شد، در این مدل سرفیس بوک با لولا سرامیکی بروز شده جهت ثبات بیشتر و توزیع وزن مناسب تر دستگاه به همراه سری 15 اینچی این لپ تاپ معرفی شد. مدل 15 اینچی این لپ تاپ از پردازنده نسل هشتمی Intel Core i7-8650U، 16 گیگابایت رم با قابلیت انتخاب حافظه SSD از 256 گیگابایت تا 1 ترابایت به همراه پردازنده گرافیکی مجزا Geforce GTX 1060 بهره می برد.

 

سرفیس لپ تاپ

مایکروسافت سرفیس لپ تاپ را در ماه می 2017 معرفی کرد که صفحه نمایش آن بر خلاف سرفیس بوک قابل جدا سازی نیست. طبق ادعای مایکروسافت این لپ تاپ دارای باریک ترین صفحه نمایش لمسی در نوع خود است. همچنین صفحه کلید سخت افزاری آن در چهار رنگ متنوع عرضه شده و همان کیفیت و جنس صفحه کلید جداشونده سایر مدل ها را ارائه می کند.

 

surface laptop 2

سرفیس لپ تاپ 3 که در سال 2019 عرضه شد، در پیکره بندی های 16 یا 32 گیگابایت رم به همراه پردازنده نسل دهمی اینتل یا پردازنده های رایزن با معماری Zen2 و حافظه SSD از 128 گیگابایت تا 1 ترابایت در دسترس مشتریان قرار گرفته است.

 

سرفیس استودیو

اولین بار در اکتیر 2016 ، لز سرفیس استودیو رونمایی شد. این کامپیوتر رومیزی all-in-one از یک صفحه نمایش 28 اینچی LCD که باریک ترین صفحه نمایش موجود در بازار کامپیوترهای بدون کیس all-in-one است، برخوردار می باشد. تمام اجزای سخت افزاری آن، اعم از پردازنده و سیستم صوتی فراگیر در پایه قرار گرفته که صفحه نمایش نیز از طریق یک لولای منعطف به آن متصل شده است. طراحی این آل این وان به گونه ای است که امکان تغییر زاویه نمایشگر آن تا 20 درجه برای تعامل بهتر کاربر پایین آید.

بیشتر بخوانید
کامپیوتر های All In One چیست؟

 

نرم افزار

به جز مدل های مجهز به پردازنده های ARM که با سیستم عامل ویندوز RT به بازار عرضه شده اند، تمامی مدل های محصولات سرفیس مجهز به ویندوز 10 هستند. حتی مدل های اولیه که با ویندوز 8 به بازار عرضه شده بودند، بروزرسانی رایگان به ویندوز 10 دریافت کردند. رابط کاربری ویندوز 10 دو حالت دسکتاپ و تبلت دارد. هنگام اتصال کیبورد به دستگاه، ویندوز 10 در حالت دسکتاپ به نمایش در می آید. هنگام جدا سازی کیبورد یا برگرداندن آن به پشت دستگاه، حالت تبلت در ویندوز 10 فعال می شود. در حالت تبلت، تمامی برنامه ها و استارت منو به حالت تمام صفحه نمایش داده می شوند. از زمان عرضه سرفیس پرو 4 به بعد، تمامی محصولات این خانواده از احراز هویت بایومتریک مایکروسافت موسوم به Windows Hello پشتیبانی می کنند. این احراز هویت از طریق دوربین ها و سنسور مادون قرمز انجام می شود. در سرفیس پرو 3 با استفاده از کیبورد نسل های جدیدتر و سنسور اثر انگشت موجود بر آن، احراز هویت قابل انجام است.

 

 

کلام پایانی

با معرفی خانواده سرفیس، مایکروسافت برای اولین بار به طور جدی و مستقیم به بازار گجت های سخت افزاری به مانند رقیب سنتی اش اپل وارد شد. نسل های اول این خانواده موفق نبودند و در فروش انتظارات مدیران مایکروسافت را برآورده نکردند. اما از سال 2015 و بخصوص بعد از عرضه سرفیس پرو 3 تلاش های مایکروسافت نتیجه داد و به یکی از گزینه های خرید در اکثر لیست های پیشنهادی تبدیل شد. مایکروسافت با عرضه این محصولات، برای سلایق متنوع و نیازهای متفاوت، گزینه های مختلفی در پیش روی مشتریان و علاقمندان قرار داده است.